Duok Die, kitamet. Jei jau tikrai butu galima tiketis kitaismetais ir tai butu jau garantuotai, tai bent per ta "bulviu lauka" ((C) by Ramune) kratytumemes su mintim kad su kiekviena minute arteja tas laikas kai pasibaigs visos tos linksmybes.
Dar vienas momentas bjaurus, kad kazkaip tuos "gulincius policininkus" pasvelnintu... ir aisku riektu kaip nors pabalint krastus. Gal riektu kazkur kreiptis kad "paminkstinimus" kokius primontuotu, ar gal guma kokai uzlieti ar bent pries tuos bordiurus ileistus guma kokia prilipint ar uzliet...

Kad ir kaip letai judi, bet jau musu "bulviu lauke" duobes "minkstesnes".
Taip pat man kliuna ir zenklai kad ivaziuojant yra gyvenviete... greitis prvalo buti 20... bet kazkada bandziau vaziuoti tai kazkokai nesamone... manau bent jau per visa gyvenviete einanciame kelyje greitis kokia 40 km/h bet cia jau max. O jau kai isuki i sodus tada jau turetu buti gyvenvietes zona. Nu nezinau, cia mano nuomone ir pamastymai. Esu mates Balsiuose berods, kad is to pagrindinio kelio sukant kazkur i sodu bendra gatvele stovi zenklas "40 zona"... idomu kas butu jei per balsius padarytu toki zenkla kaip pas mus

Kas tia sugalvojo tiesiog manau nesigilino i paprasta logika... na arba as visai nieko nesigaudau... nemuskit jei ka